Heb jij een druk en actief leven?

En hou je dan nog wel voldoende tijd en gelegenheid over om jezelf te voelen?
Er moet namelijk nog zoveel. Altijd!                                                                                            ‘Nog even doorzetten’, is dat wat je jezelf voor houdt? Straks heb ik pauze. Of nog even volhouden tot het weekend of de vakantie. Intussen breekt het moment waarop we bewust bezig zijn met voelen steeds maar niet aan. Terwijl een moment voor jezelf en ervaren wat er echt speelt, zo nodig kan zijn.

Tijd nemen om te voelen reduceert stress
Vooral tijdens Yin Yoga, waarbij je langer in dezelfde houding blijft, merk je goed wat er speelt in jouw lijf. Je ervaart steeds bewuster jouw ademhaling die je steeds meer doet ontspannen en je gaat genieten van de stretchende houdingen, je voelt de sensaties waardoor je het contact met jezelf hersteld. En dan kun je jouw dagelijkse activiteiten verwerken, waardoor je vaak een andere, ruimere blik krijgt op iets. Dan maak je mee dat er zich spontaan oplossingen aandienen voor grote en kleine kwesties uit jouw leven.

Deze week in de lessen
Extra focus om je te helpen rust en ruimte te brengen in je hoofd. Door de houdingen wordt het parasympathische zenuwstelsel geactiveerd zodat je beter herstelt van stress en onrust.

Maak kennis met Yogastudio LIEF LIJF Twente en profiteer van deze aanbieding:

  • € 8,- voor twee proeflessen binnen twee weken (tweede les is gratis)

Meer informatie over de lessen >>
Meld je aan via het contactformulier >>
Bekijk ook de tarieven van de reguliere lessen >>

Lieve groet,

Alien

Gepubliceerd door LIEF LIJF Twente

Van huis uit ben ik een echte doener, ik hou ervan om actief te zijn. Vooral op het gebied van sport. De afgelopen 20 jaar heb ik zoveel mooie kilometers al rennend afgelegd door de natuur. Ik heb de mooiste marathons gelopen. Lief en leed gedeeld met mijn loopmaatjes. Om blessures te voorkomen en niet te eenzijdig te bewegen ging ik naar Tacoyo, waar ik in mijn vrije tijd 9 jaar les in heb gegeven. Ik kom er steeds meer achter hoe belangrijk het is om te spelen met de balans tussen inspanning en ontspanning, Yang en Yin. Een groot deel van mijn leven berustte op wilskracht c.q. spierkracht. Door veel leuk te vinden liep ik mijzelf letterlijk en figuurlijk een beetje voorbij. Door open te staan voor nieuwe ervaringen kwam ik zonder voorkennis spontaan terecht bij een Yin Yogales. Deze eerste kennismaking met Yin Yoga heeft mij diep geraakt. Naast alle trainingen en opleidingen die ik heb gevolgd (en deels ook heb gegeven) op het gebied van zingeving en persoonlijke ontwikkeling kwam Yin Yoga per direct mijn hele systeem binnen waardoor ik volledig kon ontspannen en aanvaarden. Deze ervaring wil ik heel graag meegegeven aan éénieder die zich niet alleen maar in alle activiteiten wil verliezen maar meer vanuit de verbinding met zichzelf steviger en gelukkiger in het leven wil staan. Eerder was mijn lijfspreuk: "Willen is kunnen".En dat heeft mij ver gebracht. Maar nu haal ik mijn inspiratie uit het Chinese gezegde: Spanning is wie je denkt te moeten zijn, Ontspanning is wie je werkelijk bent! Graag nodig ik je uit om deze ervaring te delen en kom langs voor een proefles. Met lieve groet, Alien

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: