Ook buiten kun je Yinnen.

Vanaf 2 juni gaat ‘de poort open’ voor de lessen die onder de vrije hemel en in een beschutte omgeving plaats vinden. Buiten Yin betekent nog meer de rust ervaren doordat je in de natuur bent.

We zullen met elkaar zorg moeten dragen voor het naleven van de huidige RIVM maatregelen.

Dus neem als ’t kan je eigen mat, deken, kussen en eventueel blok mee. (Ik heb natuurlijk altijd reserve-onderdelen liggen.)

De lestijden zijn zoals je gewend bent op maandag van 19.30 uur tot 20.45 en dinsdag van 19.00 uur tot 20.15 uur.

Meld je op tijd aan via app 06-13709378 of mail: alienkruize@hotmail.com want vol=helaas ook echt vol. Ik stuur je met de aanmelding ook even de gegevens van de locatie door.

En voorlopig gaan de online lessen ook lekker door! Dus je kunt gaan combineren. Ook omdat er een klein voorbehoud is door de weersomstandigheden.

Ik verheug mij er enorm op om je weer te zien en samen te yinnen!

Lieve groet en graag tot Yins,

Alien

LIEF LIJF Twente

Gepubliceerd door LIEF LIJF Twente

Van huis uit ben ik een echte doener, ik hou ervan om actief te zijn. Vooral op het gebied van sport. De afgelopen 20 jaar heb ik zoveel mooie kilometers al rennend afgelegd door de natuur. Ik heb de mooiste marathons gelopen. Lief en leed gedeeld met mijn loopmaatjes. Om blessures te voorkomen en niet te eenzijdig te bewegen ging ik naar Tacoyo, waar ik in mijn vrije tijd 9 jaar les in heb gegeven. Ik kom er steeds meer achter hoe belangrijk het is om te spelen met de balans tussen inspanning en ontspanning, Yang en Yin. Een groot deel van mijn leven berustte op wilskracht c.q. spierkracht. Door veel leuk te vinden liep ik mijzelf letterlijk en figuurlijk een beetje voorbij. Door open te staan voor nieuwe ervaringen kwam ik zonder voorkennis spontaan terecht bij een Yin Yogales. Deze eerste kennismaking met Yin Yoga heeft mij diep geraakt. Naast alle trainingen en opleidingen die ik heb gevolgd (en deels ook heb gegeven) op het gebied van zingeving en persoonlijke ontwikkeling kwam Yin Yoga per direct mijn hele systeem binnen waardoor ik volledig kon ontspannen en aanvaarden. Deze ervaring wil ik heel graag meegegeven aan éénieder die zich niet alleen maar in alle activiteiten wil verliezen maar meer vanuit de verbinding met zichzelf steviger en gelukkiger in het leven wil staan. Eerder was mijn lijfspreuk: "Willen is kunnen".En dat heeft mij ver gebracht. Maar nu haal ik mijn inspiratie uit het Chinese gezegde: Spanning is wie je denkt te moeten zijn, Ontspanning is wie je werkelijk bent! Graag nodig ik je uit om deze ervaring te delen en kom langs voor een proefles. Met lieve groet, Alien

%d bloggers liken dit: